Foto van een paarEven wat extra aandacht voor je zelf. Of foto’s van een speciaal moment in je leven. Dat kan alleen of met een vriend of vriendin, met de hele familie, of voor een andere gelegenheid, ik sta graag voor je klaar.

En dan kies je natuurlijk voor kwaliteit. Elke foto die ik aflever heb ik apart nabewerkt. Dat betekent maatwerk en dus 100 procent kwaliteit.

Ik maak foto’s van:

Ik fotografeer mensen

Ik maak met veel plezier foto’s van mensen. Dat kan een uurtje duren, dan heb je al veel verschillende foto’s. Als je een (veel) langere fotoshoot met meer variatie wilt, is dat ook mogelijk.
Voor een perfecte make-up werk ik samen met deskundige en creatieve visagistes. Maar je kunt het ook helemaal zelf doen natuurlijk. Ik geef tijdens het poseren tips en de sfeer is altijd ontspannen, waardoor je een hele leuke tijd hebt. Die ontspanning zie je natuurlijk ook in de foto’s terug.

Ook in bijzondere situaties, zoals een huwelijk, een ander feest of een begrafenis, kun je mij als fotograaf inschakelen.

Foto’s bewerken

Voor het bewerken van digitale of papieren foto’s kun je mij natuurlijk ook inschakelen. Oude foto’s bijwerken en opnieuw afdrukken is bijvoorbeeld iets wat ik regelmatig doe.

 

Bedrijfs- en productfoto’s

Ook bedrijven en producten kan ik prima fotograferen, bijvoorbeeld voor folders of websites.

Luchtfoto’s

En tot slot maak ik ook luchtfoto’s. Dat is een bijzonder en erg leuk cadeau om te geven en te krijgen!

 

Mini Fotoboekjes

mini fotoboekjes handgemaaktJe kunt de foto’s laten afdrukken op allerlei verschillende materialen. Fotopapier, acrylglas, canvas, hout en aluminium; er zijn heel veel mogelijkheden. Natuurlijk kun je prachtige fotoboeken laten maken. Albums zijn in erg veel soorten en maten verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een uniek cadeautje of aandenken, kun je de foto’s ook in een uniek handgemaakt minifotoboekje laten afdrukken. Ik maak die boekjes zelf. De kleinste boekjes zijn enkele centimeters hoog. De boekjes zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen en de kleinste kun je zelfs aan een halsketting hangen.

 

 

 

 


 

Je kunt vrijblijvend contact opnemen om te kijken wat ik voor je kan doen en wat de kosten zijn.

Als je een goede en betaalbare fotograaf zoekt, dan heb je die nu gevonden. Ik denk graag met je mee over jouw wensen en mijn mogelijkheden.

Ik bouw ook websites voor bedrijven en particulieren en kan allerlei drukwerk verzorgen. Kijk daarvoor op: www.russchen.org.