Een van mijn klanten schreef:

Wauw dat ziet er al erg leuk uit…! Nog niet echt tijd gehad om goed te kijken en dat zal ook pas echt na Frankrijk kunnen denk ik. Maar in elk geval heel erg bedankt voor je aanwezigheid. Prettig en niet merkbaar! Perfect!

Ga je binnenkort trouwen in Groningen, Friesland of Drenthe, dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een goede fotograaf. Je verwacht perfecte foto’s en je wilt ook iemand die zich aan de afspraken houdt. En op jullie trouwdag onopvallend aanwezig is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kom graag jullie trouwdag vastleggen!

Lolke&Elze 104-1111

Een trouwerij op het Hogeland van Groningen

 

Met alle plezier maak ik ook de foto’s op jullie trouwdag. Op deze pagina zie je meer voorbeelden van trouwfoto’s die ik al heb gemaakt. Inmiddels heb ik een ruime ervaring in het maken van trouwfoto’s en het maken van prachtige trouwalbums. Elk bruidspaar heeft zijn eigen wensen wat betreft de sfeer van de foto’s en de accenten die gelegd moeten worden. Ik ben heel flexibel en kan perfect op jullie wensen inspelen. Ook het trouwalbum pas ik natuurlijk aan jullie wensen aan. Zo krijg je een uniek verslag van één van de belangrijkste dagen uit jullie leven waar je later met veel plezier nog vaak naar zult kijken.

Ik kom graag een keer vrijblijvend langs om jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken!

Verdere informatie over het kiezen van een fotograaf in Groningen, Friesland of Drenthe vind je op fotograafkiezen.nl . En mocht je nog twijfelen of je wel een professionele fotograaf nodig hebt op één van de belangrijkste dagen van je leven, dan kun je hier even kijken.