Familiefoto’s en groepsfoto’s

Prachtige familiefoto’s en groepsfoto’s  maak ik met veel plezier. Bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag of een jubileum. Ook voor een fotoshoot met jouw sportclub, vrienden of vriendinnen sta ik voor je klaar. Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor zwangerschapsfoto’s.

Voorbereiding

Vooraf hebben we uitgebreid overleg over de aanpak. We kunnen de foto’s buiten of in de studio maken. Natuurlijk kan ik ook thuis of op een andere plaats langs komen. Ik kan je adviseren over het juiste tijdstip in verband met de lichtinval buiten, de kleding en eventuele “aankleding” van de foto’s met accessoires. Tijdens fotografie van uitvaarten ben ik zo onzichtbaar mogelijk. Ik fotografeer alleen dat wat de opdrachtgever aangeeft en ik zorg er voor dat mijn foto-apparatuur geen hinderlijke geluiden veroorzaakt.

Eindresultaat

Ik kan de familie- en groepsfoto’s op heel veel manieren leveren. Bijvoorbeeld met een mooie lijst en/of in een boekje, maar ook afdrukken op kunststof, hout of aluminium behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval heb je op elke manier een hele mooie herinnering aan deze speciale dag.