Natuur en landschap

IJsvogelimg_5734-1111Reebok in MidlarenSint JansvlinderWeidebeekjuffersIMG_2443-1111Zonnedauw in StadskanaalStuifzwam004boomstam-schiermonnikoog-1111006strandklein-schier-1111schiermonnikoog-strand-1111Kleine Vos in BedumGeweizwamrode bosmierRode KelkzwamJulianapark StadskanaalElzenvlag Boomblauwtje op komkommerkruid IMG_7199-1111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De natuur en het landschap waren de eerste onderwerpen van mijn fotografie. Tijdens mijn biologiestudie heb ik al veel gefotografeerd op dit gebied. Nog steeds vind ik het erg leuk om foto’s van dieren, planten en het landschap te maken. Hier boven zie je een selectie van mijn mooiste natuur- en landschapsfoto’s. Natuurlijk heb ik in mijn archief nog veel meer landschapsfoto’s en foto’s van vogels, bloemen, bomen, amfibieën en insecten.