Portretfoto

Een prachtige portretfoto laat jou precies zien zoals je gezien wilt worden. En samen met mij als fotograaf, kun je dat bereiken.

We overleggen van te voren op welke manier jij gefotografeerd wil worden en in welke omgeving. Natuurlijk kan ik je tips geven over jouw kleding en eventuele make-up. Ik kan ook een visagiste regelen als je dat wilt.Dan prikken we een tijdstip en we gaan aan de slag.

Eind april kun je 25 mooie portretten van mijn hand zien in De Kerk in Onderdendam.

wat een mooie foto’s !
en wat staat iedereen er heel ‘eigen’ op

Het maken van portretfoto’s

Ik werk altijd met een ruime planning, zodat we tijd genoeg hebben om prachtige foto’s te maken. Als je geen ervaring met poseren hebt, dan is dat geen probleem. Ik neem rustig de tijd om jou te coachen en samen komen we tot een mooi eindproduct.

De lichtinval en het soort licht dat we tijdens het fotograferen gaan gebruiken, heeft een grote invloed op het eindresultaat. Ik laat verschillende mogelijkheden zien en we bepalen in overleg wat we precies gaan doen. Meestal hebben we na ongeveer een uur al heel veel verschillende foto’s waaruit jij dan de meest geschikte kunt kiezen. Die foto’s bewerk ik dan zo mooi mogelijk en ik lever ze afgedrukt of digitaal. Natuurlijk kan ik storende puistjes en dergelijke vakkundig wegwerken.

Een pakkende portretfoto is meer waard dan 1000 woorden. In een sollicitatiebrief, op een website of aan de muur: een sprekend portret is iets om met plezier naar te kijken. Ook op LinkedIn, Facebook of in een CV, voegt een professionele foto veel toe.

.