Trouwfotograaf

Bruidsfotograaf Peter RusschenTrouwplannen?

Je kunt mij inschakelen als huwelijksfotograaf. Ik maak met veel plezier de foto’s op jullie trouwdag. Als huwelijksfotograaf ben ik in de afgelopen jaren op veel huwelijken aanwezig geweest. Op een huwelijksdag gedraag ik me zo onopvallend mogelijk; alleen als het moet geef ik aanwijzingen om mooiere foto’s te krijgen. Ik houd er van om op een ontspannen manier te werken.

Ruim voor jullie huwelijksdag hebben we een overleg waarin we jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken. Je kunt mij foto’s laten zien van andere trouwerijen die je heel erg mooi vindt en je kunt ideeën die je hebt over de trouwreportage met mij bespreken. Op die manier krijg ik een beeld van wat jullie van mij verwachten. En dan kan ik een passende aanbieding maken. Ik maak een heldere offerte, zodat jullie precies weten waar je aan toe bent. Je komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan.

Huwelijksfotograaf Peter Russchen

Als jullie besluiten mij de trouwfoto’s te laten maken, dan krijgen jullie de dag na na de trouwdag alle foto’s te zien. Jullie maken zelf een keuze of je laat de keuze van de foto’s aan mij over. Je kunt mij het trouwalbum natuurlijk laat maken of je doet dat zelf. In het laatste geval lever ik de bijgewerkte foto’s in groot formaat af. Voor het trouwalbum bestaan veel mogelijkheden. Ten eerste zijn er allerlei formaten, de afwerking van de foto’s kan verschillen en voor het omslag van het album zijn ook allerlei varianten mogelijk. De foto’s van jullie keuze werk ik perfect bij en ik lever ze op de afgesproken manier.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor bedankkaartjes, een apart trouwalbum voor je ouders of de getuigen. Een pre-weddingshoot (loveshoot) en een verlovingsshoot zijn ook mogelijk. En zo zijn er uiteraard nog veel meer leuke manieren om jullie liefde voor elkaar vast te leggen.

En mocht je nog twijfelen of je wel een professionele fotograaf nodig hebt op één van de belangrijkste dagen van je leven, dan kun je hier even kijken.

Onderstaande foto’s zijn een greep uit de huwelijksfoto’s die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Wil je meer foto’s zien, of een album bekijken, maak dan een vrijblijvende afspraak!