Klanten zeggen

Bianka: Er zitten zeker heel wat mooie foto’s tussen! Ik vind het zelf erg mooi dat het geen “gemaakte” foto’s zijn. Je ziet Steven hoe hij is.

Imme: Wat ontzettend knap hoe je het weer voor elkaar krijgt. Normaal sta ik nooit mooi op de foto. Het zijn echt leuke foto’s geworden!

Marijke: Heel erg bedankt voor gisteren. Ik ga ze straks even rustig bekijken en dan laat je even weten welke het gaan worden. Ze zien er nu al prachtig uit!

Arpi: Dank je wel voor de foto’s. Wat zijn ze prachtig geworden zeg!! Ik wist dat je mij er zo mooi mogelijk uit zou laten zien, maar zo mooi had ik ze niet verwacht. Alle complimenten! Echt super hoor!

Cor en Natasja:  Het viel de gasten op onze trouwdag op dat jij zo ontspannen en prettig met iedereen omging. De foto’s zijn erg mooi geworden en op ons trouwalbum hebben we alleen nog maar positieve reacties gehad!

Ciska: Wow, wat een mooie foto’s!! Je maakt het ons niet makkelijk om te kiezen!! We vonden het trouwens een supergezellige en leuke middag. De meiden vonden het fantastisch om model te staan!

Daniëlle Verbeeten: De fotoshoot voor Triangle at Work was zeker gezellig, Peter! en met mooie resultaten.
Het maken van de foto’s was erg leuk. Heel fijn hoe je ontspannen met je ‘modellen’ omgaat, waardoor je lekker ontspannen en ‘echt’ op de foto komt te staan. Bedankt!

Lonneke Vugs: Peter bedenkt altijd goed van te voren wat hij precies wil uitwerken, met het idee in zijn hoofd gaat hij aan het fotograferen. Meestal als hij eenmaal bezig is, is hij erg inventief en creatief. Hij weet altijd op de omgeving in te spelen en daardoor met nieuwe ideeën te komen. Hij kijkt heel nauwkeurig en heeft oog voor detail. Naast deze dingen is het ook leuk om met hem te werken, hij is plezierig in de omgang en houdt van grapjes. Ik persoonlijk voel me heel comfortabel als ik met hem werk, en de sfeer voelt prettig aan. De kunst van het fotograaf zijn, is dat je je onderscheidt van de massa, en dat heeft Peter meer dan goed begrepen.

P1030062+61-900